Film i TV

MAKLJAŽA: OBEZBJEĐENJE U SPAVAĆOJ SOBI! Anđela i Ana Ćurčić hitno reagovale – od jutros sve GORI!

Našle se usred frke!

Anita Stanojlović i Milica Veselinović žestoko su ratovale sa braćom Lazić, a u jednom trenutku situacija je eskalirala.

Opšta pometnja je nastala u spavaćoj sobi, a situacija je bila toliko alarmantna da je moralo i obezbeđenje da reaguje.Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi ih razdvojilo, a u celom haosu našle su se Anđela Đuričić i Ana Ćurčić koje su smirivale braću Lazić.

Izgleda da su Ana i Anđela već počele da se saglašavaju oko nekih stvari, te da se ujedinjuju, a kako će njihov odnos izgledati u narednom periodu, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh