Film i TV

“BILO JE SAMO PITANJE TRENUTKA…” Oglasila se najbolja Majina drugarica – ima ŽESTOKU poruku za sve Đuričiće

Anđela je je Zvezdanu bila samo ulaznica za novu sezonu!

Maja Marinkovi ć - screenshot

Zvezdan Slavnić danima je bio na ratnoj nozi sa doskorašnjom djevojkom Anđelom Đuričić, sa kojom je sinoć raskinuo i odmah uplovio u vezu sa Majom Marinković, nakon čega je došlo do žestokog karambola na imanju.

Tim povodom se oglasila njena najbolja drugarica Tijana Ajfon za Kurir, koja je oštro u svom stilu prokomentarisala nova ljubavna dešavanja u rijalitiju.

Tijana ni malo nije iznenađenja novom ljubavnom dramom koja trese Šimanovce, jer kako tvrdi, poznajući Maju, očekivala je ovakav slijed okolnosti. Starleta se takođe osvrnula i na trenutno najpopularniju ljubavnicu regionu, za koju je imala posebnu poruku.

– Bilo je pitanje trenutka kada će se to desiti. Nisam iznenađena jer je Maja sama to nagovještavala. Na svako pitanje da li novinara, ili voditelja, o simpatijama prema Zvezdanu, nikad nije odrično odgovarala, već je između redova najvljivala šta će se desiti iza prve krivine. Nisam iznenađena, neka radi šta hoće. Pratimo dalja dešavanja – ističe Ajfonka za “Kurir”.

– Anđeli bih preporučila da se više ne ponižava i blamira. Roditelj treba uvijek da stane uz svoje dijete. Neko učini mnogo gori greh pa završi u zatvoru i njegovi najbliži stanu uz njega. Poručila bih Anđeli da spakuje svoje kofere i što pre kući, da sačuva malo dostojanstva, da je to izvodljivo. Ona je Zvezdanu bila ulaznica za novu sezonu – oštro je istakla starleta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh