Film i TV

GLEDAOCI ZGROŽENI: Prije odnosa sa Majom, Zvezdan uradio ovu gadost u krevetu!

Gore društvene mreže!

Maja i Zvezdan - srbija danas

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić noćas su napravili haos na imanju. Njih dvoje su se satima svađali, a obezbjeđenje je sve vrijeme bilo prisutno kako bi sprečilo sukob većih razmjera, piše Srbija danas.

Zvezdan je riješio da zauvijek otjera Anđelu od sebe, pa se zavukao u krevet kod Maje Marinković. Njih dvoje su se prvo poljubili, a onda se desila i vrela akcija.

Društvenim mrežama kruže komentari šta je Zvezdan radio prije nego što je odlučio da razmjenjuje nježnosti sa Majom.

Na fotografijama se vidi da je Zvezdan jeo čips u krevetu, a onda je potom čačkao zube i nos prstima. Gledaocima je privuklo pažnju to da nije oprao zube pred spavanje.

– Ni slučajno da opere zube i da se umije pred spavanje. Malo se poslije čipsa pročačkaju zubi i nos i prstima i zalije se koka kolom – pisalo je u opisu fotografija koje kruže na jednoj fan stranici rijalitija, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh