Film i TV

ANĐELINI RODITELJI SA ADVOKATIMA KRENULI ZA BEOGRAD! Đuričići odvode kćerku iz “Zadruge”, spremili TUŽBE?!

Ipak će pružiti podršku svom djetetu!

Anđela i Zvezdan - Novi

Anđela Đuričić doživjela je nervni slom nakon što je vidjela Zvezdana Slavnića u intimnom izdanju sa Majom Marinković.

Nakon toga, ona se suočila sa nevernim Slavnićem, a tokom svađe došlo je i do fizičkog obračuna. Anđela je najprije Zvezdana iz sve snage šutnula u međunožje, a on joj je uzvratio šamarom, nakon čega se umiješao Filip Car, a potom i obezbjeđenje.

Kako izvor za “Alo!” tvrdi, kada su to vidjeli, Anđelini roditelji odlučili su da preduzmu hitne mjere.

-Jako su se potresli kada su vidjeli Anđelu kako jeca, povrijeđuje se i ima nervni slom. Iako ne opravdavaju njene postupke u rijalitiju, oni su odlučili da joj ovoga puta pruže podršku. Nisu mogli da ostanu imuni na to što joj je dvadeset godina stariji čovjek, sa kriminalnim dosijeom, udario šamar. Spakovali su stvari i riješili su da odmah dođu u Srbiju, i to sa advokatima. Planiraju da prijave Zvezdana za nasilje koje vrši nad njihovom kćerkom. Predložit će da Anđela ide na vještačenje kod psihijatra, kako bi dokazali da nije sposobna da ostane i dalje u Zadruzi. Učinit će sve da je spase- rekao je izvor za Alo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh