Film i TV

ŠOK PISMO VELIKOG ŠEFA: Oštar udar produkcije na DŽEP za ove zadrugare – nisu se opametili, slijedi KAZNA!

Izgleda da se nisu opametili!

Zadrugari ponekad kao da namerno testiraju granice produkcije i pravila koja je Veliki šef vrlo jasno definisao za sve učesnike, koja se moraju poštovati bez izuzetka.

Pravilo koje se ne sme kršiti je ustajanje iste sekunde kada se oglasi znak za to. Međutim, većina zadrugara se danas oglušila o ovo strogo pisano pravilo.Iako je veliki broj zadrugara danas već dobio kazne za spavanje jer nije ispoštovalo znak koji je Veliki šef dao za buđenje, međutim pojedinci su i dalje kršili pravila i odmarali kao da je dozvoljeno vreme.

Anstasija Stanojević Palčica, Marko Petrušević Petrući i Valentina Stanković kažnjeni sui nedeljnim honorarima jer su i dalje spavali, a vreme za buđenje je odavno prošlo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh