Film i TV

VESLA, BIJE, ALI CIGARU NE ISPUŠTA: Osvanula urnebesna fotografija Miljane Kulić – fanovi pali u trans!

Pljušte komentari na mrežama!

Miljana Kulić - srbija danas

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić je juče ozbiljno zaratila sa, sada već bivšim izabranikom, Lazarom Čolićem Zolom, te su oboje napravili haos na Rajskom ostrvu, piše Srbija danas.

Međutim, iako su klipovi žestoke tuče bivših ljubavnika na praznik bili gledani, po društvenim mrežama je počela da kruži fotografija koja je napravila opštu pometnju među korisnicima.

Jedan Instagram profil uhvatio je Kulićevu u trenutku kada plovi ka Rajskom ostrvu, veslajući sama u čamcu sa sve cigarom u ustima.

Pozata po svojoj komičnosti u situacijama koje ne bi trebalo uopšte da budu smiješne, Miljana je ponovo uspjela da i u ovakvim trenucima nasmije vjerne fanove rijalitija “Zadruga”, a komentari ispod objave na društvenim mrežama samo su se nizali.

“Vidi Miksi mafije, cigara u usta, škilji na oko i veslo u rukama”; “Idemo, kraljice”, “Opet je poludjela”, “Volim kad je ovako nenormalna”, “Mora se čovjek nekad i nasmijati u muci”, bili su samo neki od komentara ispod pomenute fotografije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh