Film i TV

“NEMA ŽALJENJA ZA BEBICOM! ON JE TERET U RIJALITIJU!” Marija šokirala izjavom o Nenadu: Nije došao da ZARADI

“Vi opravdavate njegove diskvalifikacije time što živi i radi kod vas.”

Marija i Bebica - screenshot

Sinoć tokom Mićine igre istine nakon izbacivanja, naredno pitanje je dobio Filip Car a ticalo se diskvalifikacije Nenada Macanovića Bebice:

– Filipe, pitanje za tebe. Da li misliš da je Bebicina diskvalifikacija dobra? – pitao je Mića.

– Nema tu nekog žaljenja za Bebicom. Više ga se ni Kulići ne sjećaju, evo Miljana je ispod trema sa Zolom. Više je to pogodilo Mariju, negu Bebicu.

– Ali, Marija, on vam je više teret u rijalitiju – rekao je Filip.

– Meni je samo lakše što nije tu da ne gledam njegove muke – rekla je Marija.

– Mislim da se tačno vidi da Bebicin smisao u porodici Kulić ima neku svrhu – dodao je Car.

– Marija, koja je odgovornost Miljanina a i tvoja prema njemu? Ispada da je on ovdje iskorišćen, prvenstveno zbog Miljane – ubacio se Ivan.

– On nije ovdje zbog para – dodala je Marija.

– Vi opravdavate njegove diskvalifikacije time što živi i radi kod vas. Da mi je neko tako drag i da bude diskvalifikovan zbog mene… – nastavio je Marinković.

– On je ušao ovdje samo da bi bio sa njom. Naravno da on živi od Miljaninog novca, ima sve šta mu treba. Ja ovdje zarađujem, Miljana ovdje zarađuje.

– Nenad je ovdje ušao da bi bio sa Miljanom – govorila je Kulićka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh