Film i TV

“MORAŠ DA POBJEGNEŠ IZ ZADRUGE I DA PRIJAVIŠ POLICIJI” – pojavio se snimak PRIJETNJI Marije Kulić

Rekla je da jedino tako.

Marija - screenshot

Nenad Macanović Bebica i Filip Car su u žestokom ratu otkad Car pokušava da pomiri svog druga Lazara Čolića Zorlu sa Miljanom Kulić. Između njih dvoje je ispao haos, tokom kojeg je Car ujeo Bebicu za desnu ruku, nakon toga je uletjelo obezbjeđenje a njih dvojica su nastavili da se vrijeđaju.

Potom je u uletjela Marija Kulić koja je uputila savjet svom nesuđenom zetu.

– Meni je interpol dolazio prošle godine jer sam slomio vilicu – hvalio se Car i nasmijao gledaoce.

– A mene je sramota što se raspravljam sa p**om koja ujeda za ruke – rekao je Bebica.

U tom trenutku je uletjela Marija.

– Da li si izlazio napolje? Znaš odakle možeš da odeš i pravac policijska uprava Šimanovci. Istog momenta ja ću da zapišem datum i vrijeme kad si izašao. Treba da im kažeš šta ovdje proživljavaš i da niko nije reagovao. Da li te je povrijedio neko? – pitala je Marija oštrim ali i zabrinutim glasom.

– Ujeo me je za ruku – požalio se Bebica.

– Idi u SUP i prijavi – naredila je Marija.

– Sad ću, rekli su mi da hoće da me izvedu – odgovorio je Bebica.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Car, kad je izasao, ili je dobio pare da ih pomiri ili hoće da izađe odavde kako ne bi više ovdje bio. Ti ovde nizi zaštićen, dok ovi koji su primili unaprijed, mogu da se ponašaju kako hoće. Ovo je posljednji put da sam ovdje izašla za tebe. Masakriraju te ovdje, sječeš ruke i glavu zbog njih, vratiš li se ovdje. Amin. Kraj – bila je jasna Marija i povukla se.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh