Film i TV

NEZAPAMĆENA DRAMA U ZORU! Sve je otišlo u NEPOVRAT, izlomljene stvari i jecaji – Razlog je Ana Ćurčić!

Zaista potresne scene.

Ana Curcić - Novi

Sanja Grujić i Marko Stefanović svakodnevno imaju uspone i padove u svojoj vezi, a rano jutros je došlo do karambola kada je Grujićeva izljubomorisala zbog Ane Ćurčić, piše srbija danas.

Sanju je zapravo iznerviralo što je Marko sat vremena razgovarao sa Anom, a Stefanović nije štedio riječi kada je došlo do sukoba.

– Vidi koje si ti đubre, koje si ti rijaliti g*vno – rekao je Marko.

– A ti meni kad prebacuješ Mikicu? Sjediš sa njom 50 minuta – vikala je Sanja.

– Što nisi rekla Ani da je od tebe krenulo vrijeđanje i udaranje? Što nisi rekla za lisice, da ćeš da se izj*beš večeras? – pitao je Stefanović.

– Ti sve preokrećeš! Ti sve preokrećeš! – nastavila je Grujićeva.

– Dođe mi da te tako ispljujem, da se nikad ne obrišeš. J*bem ti mater zlu u p*čku! Koji ćeš mi k*rac ovdje? – pitao je Marko.

– Trebala sam ti za opstanak! I ako ti Ana prepričava razgovor sa mnom, ona ima skrivene namjere prema tebi. I da, moje mišljenje je bilo da tučeš mamu kod kuće, kao mene – odbrusila je Sanja.

– Nabit ću ti pepeljaru u usta kad mi sljedeći put pomeneš roditelje. Hoćeš da ti razbijem šminku? – pitao je Stefanović.

– Dozvoljavaš Miljani Kulić da govori da sam devojka za tri minute – nastavila je Grujićeva.

– Pa znaš šta si dozvolila prošle godine – odgovorio je on.

Sanja je u tom trenutku doživjela pomračenje i počela da šutira Marka, a onda joj je on razbio čitav kofer sa šminkom.

– Evo šta je uradila tvoja drugarica Ana. Ja ću bar imati šta da obučem, tebi nema ko da kupi. Ti ne znaš sa kim si u vezi, ali možda će tvoji saznati večeras – rekla je Sanja.

– Boli te što nismo u vezi – dodao je Marko.

– Idi kod Ane u krevet, da ti prepriča šta smo pričale, a meni ne priča – govorila je Grujićeva.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh