Film i TV

“BEBICA JE OPSESIVNO ZALJUBLJEN U MARIJU!” Đedović se brutalno obrušio na Kulićke “On je OPSJEDNUT njom”

Šok nad šokovima!

Marija i Bebica - screenshot

Bivši zadrugar i voditelj Marko Đedović gostovao je u emisiji na Red televiziji kada je osuo paljbu po Mariji i Miljani Kulić, ali je i bez dlake na jeziku komentarisao Nenada Macanovića Bebicu.

– Ne mislim da je Bebica zaljubljen u Miljanu, to je moje lično mišljenje, mislim da je Bebica opsesivno zaljubljen u Mariju Kulić. To su ti oni fanovi koji bi ti “odsjekli prst”, samo zato što je tvoj, da bi ga imali. Marija kad priča, on je opsednut njom, a kad Miljana priča on je kao: “Pusti Miljanu”. Mislim da ima opsesivni poremećaj usmjeren ka Mariji, a da je upotpunjavanje količine opsesije Miljana – rekao je voditelj, piše Srbija danas.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh