Film i TV

ZVEZDAN PONOVO PRAVI HAOS PO IMANJU! Slavnić ne može da se suoči sa Anom, pa krenuo kao RAZBOJNIK da histeriše i lomi sve pred sobom!

Zvezdan Slavnić ponovo je u naletu histerije nakon sukoba sa Anom Ćurčić krenuo da pravi haos po rijalitiju.

Zvezdan Slavnić - srbiaj danas

Nakon što je ozvaničio vezu sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, Zvezdan Slavnić ušao je u sukob tokom emisije “Pitanja gledalaca” sa bivšom nevjenčanom suprugom, Anom Ćurčić, na koju je nedavno u naletu bijesa i nemoći istresao pleh pečenja.

Međutim, nemajući argumente da nastavi raspravu sa Ćurčićevom, Zvezdan je izletio iz Bijele kuće za vrijeme reklama i krenuo u svom stilu da histeriše po imanju u Šimanovicma, lomeći usput šta mu se nađe na putu, a za njim je krenulo i par zadrugara.

– Eto, dovela je čovjeka do ludila da radi ovakve stvari… Nemoj, molim te – rekla je Miljana Kulić.

– Sve je u redu, sve je u redu – ponavljao je Zvezdan manično.

– Samo stani, smiri se – molila je Đuričićeva, piše Republika.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh