Film i TV

OBEZBJEĐENJE ŠČEPALO ZA VRAT ZVEZDANA i oborilo ga na zemlju! Uznemirujuć snimak

Sve je počelo kao nesporazum, a onda je tenzija počela da raste!

Tokom žurke je došlo do okršaja između Zvezdana Slavnića i Filipa Cara. Zvezdan se iznervirao što mu Filip ne veruje, pa je pokušao da slomi staklenu flašu, ali ga je Car sprečio u toj nameri.

Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u kazino kako bi sprečilo haos većih razmera. Filip je stegao Zvezdana kako bi mu izbio flašu iz ruke, ali su mnogi ovo protumačili kao da će se pobiti. Članovi obezbeđenja i zadrugari su odmah dotrčali kako bi ih razdvojili.

Umešali su se Miljan Vračević i Marko Marković, ali im nikako nije pošlo za rukom da ih razdvoje. Momak iz obezbeđenja je uhvatio Zvezdana za vrat i “napravio mu kragnu”. Zvezdan je istog momenta pustio Filipa i pao je na zemlju. Član obezbeđenja mu nije naneo nikakve povrede, već ga je samo smirio kako ne bi došlo do većeg haosa između njega i Cara.Obezbeđenje je odvelo Cara na drugi kraj kazina, a on ih je uveravao da nema razloga za paniku i da se neće pobiti.

– Pomirite se svi – vikao je Zvezdan dok je ležao na podu. Sve je u redu, pričamo samo. Ja sam ga samo micao da ne slomi bocu – rekao je Car i prišao je i zagrlio Zvezdana.

Strasti su se smirile, Zvezdan i Car su se poljubili i izgrlili, a zatim su se dogovorili da će razgovarati kada se budu otreznili od alkohola.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh