Film i TV

KONAČNO SE OGLASILI ANĐELINI NAJBLIŽI: Bez blama progovorili o POBJEDI – “Mijenjamo ulogu žrtve…”

Objava koja je izazvala haos na mrežama.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić je, pored Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, definitivno tema broj jedan u “Zadruzi” posljednjih nedjelja, piše Srbija danas,.

Njeno ponašanje i ulazak u emotivnu vezu sa zauzetim i duplo starijim Zvezdanom Slavnićem javnost je kompletno osudila, a kako mediji prenose, ovakvo ponašanje je najteže palo njenim roditeljima, koji su navodno odlučili da pobjegnu iz mjesta Đenovići nadomak Herceg Novog i prodaju porodičnu vilu, zbog sramote.

Anđelini roditelji se još uvijek nisu oglašavali javno ovim povodom, ali su njeni najbliži prijatelji i podrška objavili na njenom zvaničnom profilu sljedeće:

– Glavna tema, ne od jutra do mraka, nego od jutra do jutra! Djevojka spava, a više klipova o njoj nego o ostalima dok su budni i aktivni. Inače, rado mijenjamo “ulogu žrtve” i dugo spavanje, za onu staru Anđelu koja je sama svoj gazda, pošto se čak pet mjeseci prije kraja priča o pobjedniku – glasi poruka Anđelinih najbližih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh