Film i TV

“SRCE ME BOLI, NISAM ISKORISTIO ANĐELU!” Zvezdan otkrio tajnu vezu sa Aleksandrom – OVO MEĐU NAMA TRAJE…

“Nisam mogao više sa Anom, bio sam nezadovoljan svojim životom…”

Anđela, Aleks i Zvezdan - srbija danas

Zvezdan Slavić otkrio je Jovani Tomić Matoroj da se nije igrao sa emocijama Anđele Đuričić, te je otvorio karte i priznao zbog čega je došlo do njihovog razlaza.

Iako je nedavno rekao da će bivšu suprugu Anu voljeti do kraja života, progovorio je o nepoznatim detaljima svoje tajne veze sa Aleksandrom Nikolić, te otkrio da između njih povezanost traje već duže vreme.

– Ja sam izgubila poverenje. Ukoliko je on ovo uradio Anđeli, onda ovo među vama traje. Marija je bila u pravu – rekla je Matora.

– Traje, ali je Aleks bila sa Dejanom, pa sa Carem – rekao je Zvezdan.

– Srce me boli, Anđela je ovo doživjela katastrofalno. Ona je klinka, ne razumije neke stvari. Da si mi se povjerio o svemu ovome, ne bih mogla to da trpim – rekla je Matora.

– Nisi iskorišćena sa moje strane, to je tako. Iskreno, nisam mogao više sa Anom, bio sam nezadovoljan svojim životom. Ušao sam ovdje, ali je još uvijek volim, ali to više nije ista ljubav. Mi smo se jednostavno izlizali. Ona će imati moje poštovanje. Nisam prilazio ni Maji, ni Aleks, mislio sam da ću sve izgurati bez problema. U biti sam jako tužan. Anđela mi se svidjela prošle godine. Pokazala je kulturu i ponašanje. U startu je pokazala da gaji nešto prema meni – kazao je Zvezdan, piše Srbija danas.

– U ovoj situaciji, koju je Anđela meni ispričala, ja ne mogu da budem ravnodušna – rekla je Matora.

Detaljnije u snimku ispod teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh