Film i TV

Kamere su SVE SNIMILE, Anđela će DA POVILENI! Zvezdan probudio Aleks, pa započeo DUBOKU KONVERZACIJU

Cimeri se pomažu u nevolji…

Zvezdan i Aleksandra

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić su došli u izolaciju i pokušali da spavaju. Zvezdanu nešto nije davalo mira, te je odlučio da probudi cimerku i popriča sa njom, piše Srbija danas.

Aleks mu je pričala kako se osjeća kad napusti rijaliti i kako joj je izlazak iz prethodne sezone teško pao. Zvezdan je pričao kako je njemu bilo na koledžu.

– Ja plačem kad izađem – ispovijedila se Aleks.

– Što plačeš – pitao je Zvezdan.

– Sumiram utiske, imam ja to tako. Prvo vičem da jedva čekam da se završi i da izađem, a kad dođe to, prestaneš da jedva čekaš. Svako sjedi sam i razmišlja o svemu što je uradio, shvata da se vraća u realnost – rekla je Aleks.

– A šta si ti uradila prošle godine pa si plakala – pitao je Zvezdan.

– Bila sam u pravoj vezi, razmišljala kako moja mama gleda na to – rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh