Film i TV

ALEKSANDRA PRIZNALA TRUDNOĆU! Nastao LOM u Zadruzi – “Žao mi je tog djeteta, a ne tebe!”

Tema broj jedan o kojoj se već nekoliko dana priča u Bijeloj kući svakako jeste potencijalna trudnoća Aleksandre Nikolić. 

Aleksandra Nikolić

Sinoć, tokom emisije pitanja gledalaca, ova tema je ponovo pokrenuta, a vejrni fanovi i pažljivi gledaoci “Zadruge” odmah su se prisjetili Aleksandrine priče o trudnoći u nekoj od prethodnih sezona, te je uporedili sa sadašnjom. Očekivano ili ne, došlo je do ozbiljnog nepoklapanja…

Naime, Aleksandra je sinoć za crnim stolom tvrdila da ne sumnja da je sa Filipom Carem ostala u drugom stanju, jer kako je navela, između ostalog ima policistične jajnike, medicinski problem koji zaista može otežati začeće, piše Srbija danas.

Ipak, gledaoci su se potrudili i ubrzo našli snimak iz treće sezone rijalitija, gde Aleksandra priznaje da je sa bivšim momkom zatrudnila “lako, nakon drugog ili trećeg odnosa”, a da se potom odlučila na abo.tus, što sebi ne može da oprosti. 

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: 

Nakon što je Aleksandra prije dvije godine ispričala potresnu priču o tome kako je zatrudnila sa oženjenim čovjekom, a pojedini zadrugari su je žestoko osudili i zato što se odlučila da abo.tira.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh