Film i TV

“BEBICA JE PSIHOPATA! NE VOLI NI MAJKU, NI DJECU! Ima ružni ODVRATNI pogled!” Macanović na udaru komentara

Ne vole ga!

Bebica - Novi

Tokom intervju u Šiša baru, zadrugar koji je prvi put pozvan na razgovor Ivan Dragić osuo je paljbu po zadrugarima, pa se osvrnuo i na Nenada Macanovića Bebicu, ali i Miljanu Kulić, Lazara Čolića Zolu i Mariju Kulić.

– Dosadili su, njima Bog ne može pomoći, a ne ja. Miljana bi da sjedi na dvije stolice. Pa ni Džesika Alba ne može, a ne ona. Bebica je psihopata, ima ružni odbratni pogled. Ne voli ni majku, ženu, djecu. Na sve je spreman. Zola lagan lik, nemam zamjerki prema njemu, mislim da je iskren prema Miljani. 

– Miljana je specifična svojom pojavom, ima promjene raspoloženja, sviđa joj se Zola, pa Bebica, pa Marko. Ali sam ubijeđen da će da se miri sa Bebicom, raskine sa njim i na kraju biti sa Zolom. Marija je ispravna žena, stvarno je gotivim. Volio bih da je Miljana više sluša. Nema grešaka, uvijek sređena uredna. Ivan loš otac, čovjek, spletkaroš, zavadio bi dva oko u glavi – ispričao je Ivan, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh