Film i TV

POMIRENJE DECENIJE, I TO NA BOŽIĆ: Kija Kockar OPROSTILA, zajedničkom slikom oduševila sve!

Božić je, vrijeme je praštanja…

Pjevačica i bivša zadrugarka Kristina Kija Kockar, podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu kako i sa kim provodi najradosniji praznik.

Kija je umijesila je dvije česnice sa bakom, od kojih je jedna namijenjena za Zrenjanin, druga za Beograd. Bila je srećne ruke, izvukla je iz česnice novčić, a potom pohitala ka srbijanskoj prijestolnici.

Dugo se spekulisalo o odnosu Kristine i njene kume Vanje, kao i to da nisu u dobrim odnosima.

Vanja joj je, navodno, pomagala u prikupljanju glasova, kada je pobijedila u rijalitiju “Zadruga”. Kija se, navodno, udaljila od nje zbog potpuno dugačijeg pogleda na svijet.

Zadrugarka je zajedničkom fotografijom gde njih dve nazdravljaju sve ove tvrdnje demantovala.

Kristina je objavila i snimak gdje se vidi deo dekoracije kao i praznične trpeze koju je pripremila za Božić.

Podjsetimo, Vanja je bila uz Kiju u njenim najgorim trenucima u životu. U žižu javnosti Vanja je dospjela kao osoba koja je Kiji bila najveća podrška kada je kao prevarena žena ušla u rijaliti “Zadruga1”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh