Film i TV

“ZBOG RASKIDA MI SE SVIJET SRUŠIO…” – Car se ISPOVIJEDAO o ljubavi prema Aleks – Muške suze su najteže!

I dalje ima emocije prema njoj.

Aleksandra Nikolić i Filip Car - srbija danas

Filip Car je sa svojim drugarima, Miljanom Vračevićem, Markom Petruševićem Petrućijem i Bojanom Simićem razgovarao o vezama i bivšim djevojkama, a posebnu pažnju su usmjerili na Aleksandru Nikolić, piše Srbija danas.

Dotakli su se i Ivana Marinkovića i njegovih veza i bivših brakova.

– Meni Aleksandra nije bila igra i to tvrdim, ja radim hiljadu gluposti da smaknem sa uma, ali ja sam po Ivanu vidio da nije dobro. Njemu je Jelena izgovor i što je pio pivo – rekao je Car.

– Meni se srušio svijet kad ste raskinuli – rekao je Bojan.

– Ona sjela pored njega, on odmah srećan. Odmah napad na mene. Nije normalno njegovo ponašanje. Žena je, osjeti ona – rekao je Car.

– Ne znam kako je on smuvao Gocu Tržan, ali na konto toga je je*ao mnoge. Ima priču, umije da priđe na foru, na taj šarm, ali nije on šmeker – rekao je Miljan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh