Film i TV

ZVEZDANOV OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI! Informacija unijeta u Bijelu kuću na Božić – Slavnić van sebe, obratio se u kameru

Pomiješana su mu osjećanja!

Zvezdan i Moka - srbija danas

Veliki šef odlučio je da na Božić obraduje zadrugare i da im u Belu kuću unese čestitke i poklone od najmilijih. Zvezdan Slavnić se oduševio kada je ugledao čestitku koju je dobio od svog oca, Zorana Moke Slavnića. On je saznao da otac podržava njegovu vezu sa Anđelom Đuričić. Međutim, rastužila ga je informacija da se Moka trenutno nalazi u bolnici, piše Srbija danas.

– Malo mi je lakše kad je poslao njegov tata, tripovala sam kad je stigla čestitka – rekla je Matora.

– Oni to vide, ali moraš da pročitaš čestitku – rekla je Anđela, a Zvezdan je pročitao čestitku u kojoj je Moka podržao njihovu vezu:

– Maki srećan ti Božić, tebi, Anđeli, kao i ostalim zadrugarima. Ja sam još uvijek u bolnici, pa te preklinjem da kuliraš i da uživaš u vezi koju imaš, to će mi biti poklon od tebe. Čuvaj malu i samo se njoj povjeravaj. Voli te tvoj Maki – pročitao je Zvezdan čestitku od svog oca i poručio mu da ga voli.

– Ja bih da se zahvalim takođe Zvezdanovom ocu čika Moki Slavniću. Veliko poštovanje što te napisali ovakvu čestitku, podržali nešu vezu i vidjeli da mu ja želim najbolje u ovoj kući. Drago mi je i radujem se da vas upoznam. Trudit ćemo se da opravdamo vaše povjerenje, pogotovo ja. Nadam se da ćete uskoro da izađete iz bolnice i hvala na svemu – rekla je Anđela, piše srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh