Film i TV

USIJALE SE MREŽE: Fanovi otkrili NEVJEROVATNU SLIČNOST između Dejanove sadašnje i bivše! Šok!

Evo o čemu je riječ!

Rijaliti učesnik, Dejan Dragojević je, navodno, već nekoliko nedjelja u vezi s voditeljkom Tamarom Galijano, a ljubav se desila na prvi pogled poslije slučajnog susreta na jednom događaju, piše Srbija danas.

Međutim, ona ima i dosta sličnosti sa njegovom i dalje zakonitom suprugom, Dalilom, o čemu bruje društvene mreže.

Naime, Dejan je prvi postavio fotografiju na kojoj su se vidjele samo ruke njegove nove izabranice, a mediji su došli do saznanja, da to ipak nije Dalila, već Tamara.

Društvene mreže su se usijale od komentara nakon ove objave, a mnogi njihovi fanovi bili su ubijeđeni da je riječ o Dalili Dragojević, sa kojom se, podsjetimo i dalje nije razveo.

Nagađanja fanova su prestala nakon saznanja da je Dejan ovog puta u ljubavi sa totalno drugom osobom. Tamaru i Dejana je farsa oko njegovog emotivnog života i potencijalnog pomirenja sa Dalilom slatko nasmijala, što je Tamara u razgovoru za medije i priznala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Galliano (@tamaragalliano)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh