Film i TV

Zadrugari se sledili: Program hitno prekinut zbog stanja Zorice Marković!

Pjevačica Zorica Marković doživjela pomračenje.

Zorica Marković - screenshot

Zorica Marković je upala u emisiju „Radioaktivnost“ u veoma agresivnom stanju kako bi razriješila sve što su zadrugari imali da joj zamjere.

– Ja idem da poginem, al’ idem da se bijem. Svejedno mi je gde ću spavati, a ljubomorni su jer sam u hotelu mjesec i po dana. Us*alo me je jer su me ovako postavili za vođu i zadovoljstvo mi je, ali vratiću se, šta je problem? Udala sam se dva puta i razvela, ponosna sam na svojih hiljadu kvadrata. Uzvraćam istom merom, ne mrzim nikoga, ali ako je neko bezobrazan i pređe granicu ja sam najveći gad. Ja sam i u životu i u rijalitiju solo i imam pravo da odgovorim na prozivke. Nisam znala.

– Znam ja da sam uzeo od nje, ne znam koji je od tih pet spiskova bio njen – rekao je Ivan.

– Da li sam ti rekla nikome da ne kupuješ? – pitala je Zorica.

– Ne – rekao je Ivan.

– Hvala. Ja bih joj prva dala parče hleba iako ne govorimo… Naravno da ću da reagujem kad Sanja kaže nešto morbidno. Protiv Marka nemam ništa, kad je cijela kuća rekla da smrdi – rekla je Zorica, piše Ekskluziv.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh