Film i TV

DIJETE SE PRENERAZILO! Ivan otkrio KAKO ga je mali Željko NAZVAO, pa ZAREŽAO – Neće ići u Derventu!

Ponovo problemi.

Ivan Marinković - srbija danas

Tokom emisije Gledanje snimaka, zadrugari su vidjeli da Ivan Marinković sumnja da Miljana i Marija Kulić okreću njegovog sina Željka protiv njega. 

– Ja sam prije jedno deset dana otišao kod Željka, i znaš šta je rekao on kad me je vidio na vratima? “Aaa Zombi!” – pričao je Ivan Mikiju na snimku.

– Da li mislite da bi neko djetetu od četiri godine pričao njemu ružno ili lijepo? Nikad nisam rekla Željku da je on zombi, niti ružnu riječ – rekla je Miljana.

– Da li ste pričali da on igra rijaliti igru? – pitao je Milan.

– Da, njemu je sve rijaliti, ali ne pred djetetom. On osporava i moju ljubav prema Zoli. Naravno da sam razmišljala da li radi zbog rijalitija. Ja i sad vidim da neke stvari radi zbog rijalitija. On s namjerom odlazi u rehabilitaciju, što mene nije pitao? Muka mi je više od ovog čovjeka – nastavila je Kulićeva.

– Njima se ne bi svidelo kad bi se meni Željko približio i kad bismo imali bolju komunikaciju. Bebica je rekao da je to igrica, ali ne mogu da isključim. Ja sam kod Mikija otišao jer smo imali radio taj dan. Nije smiješno. Mene od njih ništa ne bi čudilo, jer što se ja više približavam djetetu… – pričao je Ivan.

– To su crne siluete koje juri taj Sonik – otkrio je Bebica.

– To je crtani za djecu tog uzrasta. Vjerovatno je gledao – dodala je Miljana.

– Kod mene u Beogradu će da gleda bitinije stvari – poručio je Ivan.

– Zato kad dođe u Derventu… – ubacio se Zola.

– U Derventu neće doći – poručio mu je Marinković.

– Ja i da mislim sve najgore o njemu, a mislim, samo bolestan mozak može djetetu od četiri godine da priča tako – pričala je Miljana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh