Film i TV

ŠOK! ATINA FERARI PROMIJENILA LIČNI OPIS! Starletu NIKADA ne biste prepoznali! Lice, tijelo, garderoba… SVE JE DRUGAČIJE!

Starleta Atina Ferari postala je poznata učešćem u rijaliti šou programi “Parovi”, a današnjim pojavljivanjem na televiziji je šokirala svojim izgledom .

Atina se svima urezala u sjećanje kao temperamentna djevojka plave kose, tankih obrva, sa upadljivom šminkom i provokativnom garderobom, piše Informer.

Iako je Atina profesionalna plesačica, mnogi su je više puta optuživali da se zapravo bavi pro.titucijom, što je ona negirala.

Starleti su mnogi predviđali svijetlu karijeru u rijaliti šou programima, međutim, to se ipak nije dogodilo. Atina se od 2014. godine rijetko pojavljivala u medijima, a današnjim gostovanjem na televiziji šokirala je gledaoce koji je pamte iz perioda učešća u rijalitiju.

Naime, Atina je sada brineta, sa podebljanim obrvama i nenapadnom šminkom, a čini se da je nabacila nekoliko kilograma, iako je i dalje vitka.

Bivša učesnica “Parova” je, međutim, i dalje temperamentna, ali bi je danas malo ko prepoznao na ulici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh