Film i TV

USRED DRAME SA ALEKSANDRINOM MAMOM DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Evo gdje je otišao i sa kim

Iz rodnog Veternika, on se zaputio u Zagreb, odakle se oglasio putem Instagram profila.

Dejan Dragojević - screenshot

Dok u “Zadruzi 6” svakodnevno izbija drama oko aktuelnih učesnika i novopečenog para Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, bivši dečko Nikolićeve, Dejan Dragojević, uživa u spoljnom svijetu.

U medijima se svakodnevno piše o tome šta Deki radi iz dana u dan, a posljednji navodi koji su se pojavili jesu ti da je vratio Aleksandrine stvari, ali i to da se sumnja da je trošio njen novac.

Bilo kako bilo, Dejana ove priče očigledno ne dotiču, pa je brže-bolje uzeo pasoš i napustio Srbiju.

Iz rodnog Veternika, on se zaputio u Zagreb, odakle se oglasio putem Instagram profila.

Objavio je kratak snimak, a potom i fotografije sa Trga bana Jelačića, gdje možemo čuti da je sa bratom.

– Malo smo kod susjeda… I prelijepo je! Bok pusa za sve – napisao je Deki u opisu fotografije na kojoj ga možemo vidjeti srećnog i zadovoljnog.

Inače, za one koji ne znaju, dok Dejan Dragojević boravi u Hrvatskoj, njegova bivša djevojka upravo raskida vezu sa Filipom Carem, što je glavna tema Bijele kuće, piše Espreso.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh