Film i TV

“IZVINI, JA SAM KRIV!” Car moli Aleksandru da mu OPROSTI, ona ga ODUVALA – ovakvoj reakciji se nije nadao

Bijesna kao ris!

Filip i Aleks - srbija danas

Aleksandra Nikolić danas proslavlja slavu Svetog Nikolu na velelepnom imanju u Šimanovcima. Nju je pogodilo što je Filip Car odlučio u jednom trenutku da napustio slavlje, jer se iznervirao što su zadrugari krali hranu i piće sa proslave. 

Došlo je do sukoba između Cara i Aleksandre, a Filip je riješio da je ostavi. Nakon raskida Aleksandra je plakala u spavaćoj sobi, a Car je shvatio da je pretjerao i da joj je uništio važan dan, pa je riješio da joj se izvini. 

– Izvini, ja sam kriv. Zasmetalo mi je što si pjevala neke pjesme i pričala u trećem licu – rekao je Car, a zatim im se pridružio Miljan Vračević.

– Ma daj Filipe, bio si nervozan i prije toga. Ja sam uradila veliku stvar, a njega boli k*rac Miljane – rekla je Aleksandra. 

– Istrpi neke stvari kad zagalami, ako hoćeš jakog muškarca pored sebe – savetovao je Miljan.

– I ja sam jaka žena – rekla je Aleksandra.

– Koliko god da si jaka, moraš dati jakom muškarcu da njegova bude posljednja – rekao je Miljan. 

– Hoćeš da popiješ malo piva? Molim te, nemoj sad ti da budeš nervozna, taman sam malo došao sebi – rekao je Car.

– Prvo mi sve sj*beš, pa sad – dodala je Aleks.

– Znam, oprosti. Ja kažem da sam ja kriv. Trebalo je da se smirim. Znaš da mene iznervira ta ljudska alavost i to. Mislio sam da će biti muzika, malo vina. Pa me i budžet razj*bao, bezobrazluk, halapljivost… – pravdao se Filip.

– Zezajte se, uživajte u životu – govorio im je Miljan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh