Film i TV

Dejan Dragojević STIŽE U ŠIMANOVCE! Produkcija POTVRDILA njegov dolazak – zadaće UDARAC Caru i Aleksandri

Situacija se zakuhava

Aleksandra Nikolić se ne oseća prijatno jer je prevarila Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. Svedoci smo muka i lomova koje zbog toga proživljava. Zadrugarka bogate prošlosti sa jedne strane strahuje od reakcije naroda, ali se, po svemu sudeći, najviše se plaši susreta oči u oči sa Dejanom.

Na oduševljenje mnogih, Dejan će danas biti gost u “Premijeri”.Na zvaničnoj Instagram stranici “Premijere” ova vest je i potvrđena.Uživo u programu biće i Dejan Dragojević – stoji u opisu na stranici.

– “Od danas više ništa neće biti isto, goreće Balkan”, “Očekujte neočekivano”, “Moguće da će premijerno reći nešto više o razvodu koji se očekuje svakog dana”, “Deki, jedan od retkih osoba koje rado volim da vidim i čujem. Normalan, elokventan, harizmatičan i pored svega što ga snašlo ostaje pozitivan”, “Sada bih volela da više nikoga ne štedi, da konačno odgovori na sve one optužbe koje su mu upućene, dosta je ćutao”, “Naš Deki bog i batina” – glasili su samo nekih od komentara širokog auditorijuma koji kao da naslućuje karambol širokih razmera.

Ovu vest je, među objavama iz provoda, objavio i Dragojević na svom Instagram profilu. Svi čekaju da čuju šta će Dejan reći o raskidu sa Aleksandrom i kako će prokomentarisati njenu vezu sa Filipom Carem. S obzirom na to da je Aleksandra izneverila njegovo poverenje, Dejan verovatno neće imati reči hvale za bivšu devojku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh