Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ PRIZNAO! Bivši zadrugar POTVRDIO da ima NOVU DJEVOJKU, pa otkrio šta se dešava sa razvodom od Dalile!

Dejan Dragojević, pobjednik “Zadruge 5”, kroz pjesmu je potvrdio navode o tome da ima novu djevojku, a zatim je otkrio da se i pored žalbe predsjedniku suda nije razveo od još uvijek zakonite supruge, Dalile Dragojević.

Dejan Dragojević - screenshot

Nakon završetka pete sezone “Zadruge” i dalje je glavna misterija zbog čega pobjednik Dejan Dragojević još uvijek zvanično nije okončao brak sa nevernom suprugom Dalilom, a kako stvari stoje, i dalje se čeka. Ko i šta, za sada nije poznato.

Dejan je u više navrata u javnosti govorio da “ne zna šta se dešava sa tim sudskim postupkom”, zbog čega je u više navrata kontaktirao svog advokata, ali i sud. Domaćoj javnosti nije jasno kako supružnici i dalje nisu uspjeli da se zvanično razvedu, a to je zanimalo i Dejanovog pratioca na Instagramu, koji mu je postavio pitanje šta se dešava sa razvodom.

Dejan je, u svom stilu, odgovorio uz pjesmu i tom prilikom potvrdio navode medija da ima novu izabranicu, poslije raskida sa Aleksandrom Nikolić, ali i to da još uvek zvanično nije razveden.

– Sanjao sam kako svadbu spremam, dragu imam, ali razvod nemam – pevao je Dejan.

Nedavno, u svom javnom obraćanju na Jutjubu prilikom čega je ostavio Aleksandru, Dejan se dotakao svog razvoda.

– Ja razvod ne mogu da ubrzam, žalili smo se predsjedniku suda, vjerovatno će se to prebaciti u Beograd. Ukoliko u utorak ne bude riješeno, biće sve javno objavljeno – rekao je tada Dejan, međutim pomaka još uvijek nema, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh