Film i TV

ALEKS I FILIP SE DOHVATILI UZ SLOBINU PJESMU! Par nikad emotivniji!

Naime, popularni rijaliti par se pronašao u pjesmi “Ako neko pita”, proradile su im emocije koje sakrivaju, pa su se zagrlili

Car i Aleks - screenshot

Veliki šef započeo je sa tradicionalnim razbuđivanjem zadrugara, te ih je budio uz domaće hitove, a Filip Car i Aleksandra Aleks Nikolić su počeli da ramjenjuju nježnosti uz dobro poznati hit bivšeg zadrugara, popularnog pjevača Slobe Radanovića.

Naime, popularni rijaliti par se pronašao u pjesmi “Ako neko pita”, proradile su im emocije koje sakrivaju, pa su se zagrlili.

Kako su začuli Slobin hit, Filip Car i Aleks Nikolić su se pribili jedno uz drugo, dok je ostatak zadrugara pokušavao da ustane, oni su razmjenjivali nježnosti.

Izgleda da su popularnom rijaliti paru popustile kočnice, sve su bliži i emotivniji, iako tvrde da se ne vole, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh