Film i TV

DELIRIJUM MILJANE I ANITE! Kulićeva joj bacala stvari, ona VRIŠTALA na sav glas – JEZIVA scena!

Reagovalo obezbjeđenje!

Sinoć je bila uzavrela atmosfera u “Zadruzi 6”, što zbog ljubavnih parova koji su otkrili mnoge pikanterije u emisiji “Pitanja gledalaca”, tako i zbog neviđenog okršaja između dvije zadrugarke.

Miljana Kulić i Anita Stanojlović napravile su haos u nikad brutalnijem klinču, uništavale su stvari i hranu jedna drugoj.

Prvo je Miljana Kulić otišla do kuhinje i prosula šerpu punu hrane koju je Anita Stanojlović spremila za sebe, što je dovelo do totalnog karambola, a čitava svađa, dodatno je eskalirala u spavaćoj sobi.

Anita je kao furija uletjela u spavaću sobu i bacila se na Miljanin krevet. Budući da se Kulićeva zaletjela ka njoj, njih dvije su se sukobile, ali su ih zadrugari razdvojili, a onda je uletjelo i obezbjeđenje.

Delirijum Miljane i Anite Stanojlović nastavljen je i u garderoberu, kad je Miljana željela da uništi njene stvari, ali su je zadrugari i obezbjeđenje spriječili.

Miksi je poslije toga prešla na Anitin krevet, sa namjerom da uništi njene stvari i uspomene, zbog čega je Stanojlovićeva počela da vrišti na sav glas, piše Srbija danas.

A kako je ova napeta situacija izgledala, pogledajte u sljedećem videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh