Film i TV

NE MOGU ODOLJETI JEDNO DRUGOM! Aleks i Car progovorili o ŽESTOKOJ AKCIJI ispod pokrivača – POCRVENILI!

Sad je sve jasno!

Aleks i Filip - srbija danas

Sinoć se u “Zadruzi 6” kao i svake srijede održala emisija “Pitanja gledalaca”, koja uvijek podigne veliku prašinu.

Mnoga zanimljiva pitanja su se ređala, a svakako je neizbežno bilo i ono upućeno Aleksandri Nikolić i Filipu Caru o njihovom nedavnom s*ksualnom odnosu.

Na ovo pitanje Aleks i Car su se pomalo postidjeli i zbunili, a Milan Milošević je konstatovao kako je to bio najduži odnos za svih šest sezona.

– Što se tiče mene i Filipa, ja mu ne mogu odoljeti, on mi se sviđa, privlači me, postoji neka emocija između mene i njega. Smatram da nisam uradila ništa strašno, jer sam pratila svoje srce i svoje emocije – poručila je Aleks.

– Odgovorila je ona. Meni je neugodno o ovome da pričam. Čim se s*ks desio, znači da nismo mogli odoljeti jedno drugom – nadovezao se Car, piše Srbija danas.

Ovaj par uplovio je u romansu i više ne kriju emocije. Aleksandra je preboljela Dejana Dragojevića, dok sa druge strane, Filip uopšte ne mari za ostale zadrugarke koje je, otkako je ušao, zaveo.

Kako su se snašli kada im je ovo škakljivo pitanje postavljeno i koliko su se postidjeli, pogledajte u narednom videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh