Film i TV

DALILA DRAGOJEVIĆ U MODRICAMA! Zadrugarka objavila fotku i objasnila šta se desilo: Fanovi zabrinuti, a ona se ŽESTOKO IZBLAMIRALA

Zadrugarka Dalila Dragojević napravila je veliku pometnju kada je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj se vide modrice.

Dalila Dragojević - screenshot

– Pakao. Ovakvu modricu nikada nisam imala. Sinoć sam bila u štiklama, ne znam kako sam se zakačila, ali sam baš čudno pala. Nisam osjetila bol. Tek danas kad sam se probudila imala sam šta da vidim. Ljudi to je bio pad godine. Pala sam ljudima u drugi separe na leđa – napisala je Dalila na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsjetimo, Dalila je sinoć bila na koncertu čuvenog pjevača Miroslava Ilića, a na samom početku koncerta našalila se kako će i ona pjevati, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh