Film i TV

PRODUKCIJA IZVODI ALEKSANDRU – mora da POTPIŠE PAPIRE! Njen bivši pomrsio konce: “PODNIO SAM RAZVOD!”

Ni on više ne želi da trpi.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Aleksandra Nikolić u “Zadrugu 6” ušla je kao djevojka pobjednika pete sezone popularnog rijalitija, Dejana Dragojevića, a zatim je postala kombinacija Filipu Caru, a prije svega je i žena Marka Janjuševića Janjuša.

Za one koji su zaboravili, u jednoj od prethodnih sezona Nikolićeva i Janjušević imali su svadbu u rijalitiju, gdje su se jedno drugom zarekli na vječnu ljubav.

U svom šaljivom maniru, iako je od učešća u rijalitiju odustao, Marko je prokomentrisao novonastalu situaciju sa Aleksandrom i putem Instagrama napisao:

– Podnio sam razvod, nadam se da će produkcija izvesti Aleksandru da potpiše to sve što ima da završimo za sva vremena – napisao je Janjuš uz fotografiju sa vjenčanja iz “Zadruge”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh