Film i TV

VEČERAS NEKO NAPUŠTA BELU KUĆU! Zadrugari će DONIJETI ODLUKU! Produkcija im pomrsila konce

Produkcija ima saznanja ko ima najmanju podršku!

Sinoć se u šestoj sezoni Zadruge, održala emisija “Pitanja novinara” kada su zadrugari sa novinarima pročešljavali najaktuelnije teme u Beloj kući.

Između ostalog, jedna od glavnih tema bio je i zlauak Filipa Cara vanrednim ubacivanjem, koji je poremetio mnoge odnose u rijalitiju.Međutim, već nekoliko nedelja je produkcija “pomrsila konce” zadrugarima, te ih umesto petkom, sada subotom očekuje emisija “Nominacija” kada će zadrugari birati između potrčaka, Miljane Popović i Uroša Ćertića, koji su ove nedelje izabrani.Odmah nakon što zadrugari budu izabrali prvog nominovanog, voditelj će u dosluhu sa produkcijom otkriti ko je drugi nominovani takmičar koji će se boriti za opstanak u Zadruzi 6, a koji ima najmanju podršku gledalaca.

Nominovani takmičari će biti u izolaciji do nedelje, gde ne smeju da imaju kontakt sa zadrugarima, odim sa vođom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh