Film i TV

“MAMA MOLIM TE NE IDI! NE OSTAVLJAJ ME!” – Produkcija saopštila da Marija Kulić ODMAH NAPUSTI Zadrugu!

Ovo niko nije očekivao.

Miljana i Marija - srbija danas

Poznato je da je Miljana Kulić izuzetno vezana za svoju majku Mariju, koja je nekoliko sezona provela zajedno sa svojom kćerkom u Bijeloj kući, piš Srbija danas.

Iako se dosta svađaju, najviše zbog Miljaninog izbora partnera koje Marija ne odobrava, neosporno je da su jedna drugoj neizmjerna podrška u najtežim situacijama. 

Osim u rijalitiju, Marija je svojoj kćerki Miljani veliki oslonac i u privatnom životu, budući da je preuzela na sebe kompletnu brigu o Miljaninom četvorogodišnjem sinu Željku, sa kojim je i sada odvojena u apartmanu. 

Upravo zbog te veze između majke i kćerke, jedan od najpotresnijih i definitivno emotivnijih momenata svih sezona bio je rastanak Marije i Miljane, kada je Marija usred druge sezone Zadruge hitno morala da napusti Bijelu kuću. 

Kako je tadašnji vođa, Lepi Mića, pročitao pismo Velikog šefa, Marija je zbog porodičnih problema odmah morala da napusti Zadrugu, što je Miljana jako teško podnijela. Ona je sve vrijeme plakala na sav glas i preklinjala majku da ne ide. 

– Mama, ne idi molim te! Molim te ne ostavljaj me, mama! Kako ću ja bez tebe, ne idi! – vikala je Miljana dok je Marija pokušavala da joj objasni da mora otići, ali i da će se vratiti. 

– Mici, moram da idem. Tata nije dobro, Ana je popustila u školi, samo mjesec dana i vraćam se. Mici, molim te, nemoj da se sekiram sad i za tebe – pričala je Marija, takođe plačući. 

Kako je izgledala ova potresna scena pogledajte na snimku ispod: 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh