Film i TV

Ovo je realnost, nema spavanja… Luna Đogani poslala snažnu poruku, a buduće trudnice upozorila na jednu stvar!

Pobjednica rijalitija ” Zadruga 2 “, popularna pjevačica i jutjuberka Luna Đogani svaki dan sa svojim fanovima na društvenim mrežama dijeli trenutke sa svojom kćerkicom Miom i pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a ovaj put je poslala poruku podrške svim majkama i trudnicama.

Luna Đogani - screenshot

Naime, bivša učesnica rijalitija otkrila je da se mnogo bolje osjeća kada vidi da su žene realne i ne prave lažnu sliku o sebi i svom životu, već iskreno pričaju o svim problemima i poteškoćama koje nosi život.

Đoganijeva je na svom Instagram profilu podijelila stori sa svojom mezimicom pa poručila svim trudnicama da se naspavaju i pripreme za ulogu majke.

– Uvijek mi bude lakše kada vidim na društvenoj mreži mame koje prikazuju realan život jedne majke… Ovo je realnost, kašalj je opet tu, nema spavanja. Drage buduće majke, dobro se naspavajte, a mame koje prolaze kroz isto, razumijem vas i svaka vam čast! – napisala je pjevačica na Instagram profilu, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh