Film i TV

KREĆE PRAVI RIJALITI! Car ulazi u “Zadrugu” da opet smuva Aleks i smakne Dejanu djevojku!

Bivši zadrugar Filip Car ulazi u “Zadrugu” da smuva Aleks Nikolić! Momak iz Crikvenice riješio je da ponovo osvoji starletu s kojom se kratko zabavljao u rijalitiju!

Dejan i Aleks - screenshot

Pošto je Dejanu Dragojeviću preoteo suprugu Dalilu, Car se sad nameračio da mu “skine” i sadašnju djevojku.

– Filip uskoro ulazi u rijaliti s ciljem da smuva Aleks! Njih dvoje su bili zajedno u “Zadruzi 4”, a zatim su imali se,s pred petu sezonu, pa je siguran da joj se i dalje dopada. Car je navikao da bude glavni u rijalitiju i da se oko njega vrte sve priče, a zna da bi veza s Aleks bila tema broj jedan – priča njegov drug za Informer.

Naš sagovornik otkriva da je bivši momak Dalile Dragojević i Maje Marinković siguran da može da rasturi Aleksandrinu vezu s Dejanom:

Car je samouvjeren kad je riječ o Nikolićevoj, ali ga plaši kako će na njegov plan reagovati Maja Marinković, s kojom se mirio i raskidao nekoliko puta!

– Maja i Filip su se pomirili nekoliko dana pre nego što je ušla u “Zadrugu 6”. Imali su kratku se.s-šemu, koja se završila žestokom tučom. Maja je izudarala i izgrebala Filipa, a on od tada ne želi da čuje za nju! Brine se da će ga namjerno provocirati, jer to radi svim bivšim momcima. Ubijeđen je da će biti ljubomorna što muva Aleks, a ne nju! Rekao mi je: “Čim uđem, letjet će perje na sve strane! Okrenut ću rijaliti naglavačke.”

Car ne želi da prizna da ima plan da smuva Nikolićevu, ali otkriva za Informer šta misli o njenom dosadašnjem učešću u “Zadruzi”.

– Pošto Dejan nije pored nje, Aleksandra nema kontrolu, niti kompas. Čim joj se neko bude svidio, kiksnuće! Nažalost, Dekiju će se ponovo desiti situacija opisana u pjesmi Riblje Čorbe: “Opet me je žensko napravilo volom.” Nabit će mu rogove! U petoj sezoni sam se nadao da se Aleks promijenila, ali vidim da nije. Ne znam da li igra rijaliti ili neke stvari radi iskreno, ali svakako ih radi sebi na štetu, providno i neuspješno – kaže Filip.

Filip Car se mjesecima ne razdvaja od Marka Janjuševića Janjuša.

– Obojica su bila sa Aleks i Majom, pa imaju zajedničke teme. Janjuš ga je posavjetovao šta da radi kad uđe u rijaliti… Rekao mu je: “Ti prvo sredi Aleks, a ako Maja podivlja, onda i nju.” Doduše, oni se više šale nego što su ozbiljni – priča izvor, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh