Film i TV

BEBICA KONAČNO PRESJEKAO: Po PRVI PUT Nenad OSTAVIO Miljanu, OTIŠAO JE! Njena reakcija ostavlja BEZ TEKSTA

Prekipjelo mu.

bebica i Miljana - Novi

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica imaju jedan od najturbulentnijih odnosa u Bijeloj kući. Čas se vole i mire, čas se svađaju i raskidaju, a do sada je razlog uveijk bila Kulićeva, tačnije njeno ponašanje prema Bebici i blizak odnos sa Lazarom Čolićem Zolom. 

I pored toga što je na njegove oči bila bliska sa Zolom, izjavljivala mu ljubav i plakala zbog njega, Bebica je uvijek bio tu, a čak je u nekoliko navrata smirivao i tješio Miljanu kada je rastuži bivši dečko. 

Ipak, čini se da je Miljana ovog puta prešla Nenadovu granicu, pa je Macanović odlučio da je napusti. 

Nakon što su noćas imali žučnu raspravu jer je Miljana bila u Zolinom društvu i davala mu pare kako bi se kockao, Bebica je odlučio da napusti izolaciju u kojoj je spavao sa Miljanom, jer je ona ovonedjeljni potrčko sa svojim, takođe bivšim, Ivanom Marinkovićem. 

Kulićeva ne djeluje pretjerano uznemireno zbog toga što ju je dečko ostavio, barem za sada nije imala nikakvu reakciju. 

Da li će Bebica ostati pri ovom stavu ili će se već u narednim danima pomiriti sa Miljanom i kao po običaju, oprostiti joj sve, ostaje da saznamo. 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh