Film i TV

Ivan Marinković optužio Gocu Tržan da je SLAGALA SVEŠTENIKE – Crkveni brak mora da se RAZVEDE

Ime pjevačice Goce Tržan danima se dovodi u vezu sa takmičarima “Zadruge” zbog njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića.

Ivan Marinković - screenshot

Pjevačicin bivši muž susreo se sa sinom Željkom Kulićem, koga je dobio iz veze sa Miljanom Kulić u rijalitiju “Parovi”, pa se pokrenula tema upoznavanja nasljednika popularnih zadrugara sa polusestrom Lenom, koju je Marinković dobio u braku sa Tržanovom.

Goca je u harmoničnom braku sa bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem od 2015. godine. Par se vjenčao u crkvi tek prošle godine, a Marinković je iste godine istakao da on i pjevačica nisu sporazumno crkveno razvedeni, te da je Tržanova to učinila sama.

– Ovo uopšte nije zezanje. Jelena i ja smo bili u manastiru Rakovica. Crkveni brak mora da se razvede, moramo i Goca i ja da prihvatimo crkveni razvod, to je mnogo važno da bi smo mogli da sklopimo brakove s drugim partnerima. Međutim, ona se navodno crkveno razvela bez mene. Otac u manastiru mi je rekao da je ona ili slagala ili preko nekoga to uradila bez mene. Morao bih od crkve obavezno da dobijem da sam razveden. Svakako, drago mi je što je obavila crkveno vjenčanje, ona je sa tim čovjekom već šest, sedam godina.

Ivan je tada govorio da planira da stupi u bračnu zajednicu sa izabranicom Jelenom Ilić.

– Htjeli smo da se vjenčamo. U manastir smo otišli jer radimo na porodici. Otac nam je rekao da moramo prvo crkveno da budemo vjenčani da bi nam čitao molitve za potomstvo. Vjereni smo i nadam se da ćemo što prije imati svoju porodicu – zaključio je Marinković tada, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh