Film i TV

RIJEČI GOCE TRŽAN KOJE ĆE VAS RASPLAKATI: Ivan se sreo sa sinom Željkom, a bivša žena JAVNO PRIZNALA ovo!

Nisu u dobrim odnosima već dugo vremena.

Goca Tržan - Pink.rs

Rijaliti učesnik i bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković je posljednjih meseci u žiži javnosti, budući da je ušao u šestu sezonu “Zadruge” i tamo upoznao sina Željka (4) kojeg je dobio sa Miljanom Kulić. 

Goca Tržan se jednom prilikom prisjetila kraha braka sa Marinkovićem, te otkrila da su jedan od najvećih problema bili Ivanovi poroci, prije svega alkohol. 

– Sjećam se, bila je to neviđena nemoć. Osjećala sam se očajno, nemoćno i bezvrijedno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucjenu, “ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu – kazala je Goca.

– Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leijči. Uslovila sam ga. Žao mi je što je izabrao taj put, jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor – dodala je Goca, koja već dugo nema dobar odnos sa Marinkovićem.

– Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dijete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam – zaključila je Tržanova, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh