Film i TV

“ONI SU NAVIKLI DA SE PORODIČNO PLJUJU I PSUJU!” Ivanova djevojka NEĆE NI DA ČUJE za pomirenje sa Kulićima

Ni da čuje!

Ivan, Jelena i Miljana

U toku sinoćne emisije “Pitanja novinara”, Ivan Marinković je nakon telefonskog razgovora sa svojom djevojkom Jelenom otkrio zadrugarima kako se osjeća nakon što je upoznao sina i sa njim proveo određeno vrijeme.

Tokom njegovog izlaganja, Ivan se zahvalio porodici Kulić kako su vaspitali njegovog i Miljaninog sina Željka. Nakon tih riječi, Marija, Miljana i Ivan su se izmirili i ojbe su otkrile da bi voljele da Ivan bude u Željkovom životu, te je Marija dala prijedlog da pokloni Marinkoviću plac u Nišu gdje bi on sa svojom devojkom mogao da sagradi kuću, na šta se on nasmijao, piše Pink.

Tim povodom se oglasila Ivanova devojka Jelena, koja ne želi ni da čuje za pomirenje sa Kulićima:

– Što se tiče njihovog “pomirenja” ko zna šta će tu još biti. Zna se sa kakvim ljudima ima posla – komentarisala je Jelena pomirenje Ivana i Kulića, pa otkrila šta misli o Marijinoj ideji da pokloni Ivanu plac za njih dvoje u Nišu:

– To za plac je tako… Ne mogu da nađem adekvatan izraz – bila nedorečena Jelena.

– Zamisli da poslije onolikih uvreda i prijetnji na moj račun, ja pričam bilo šta o njima… Oni su vjerovatno navikli, pošto se i porodično pljuju i psuju, polivaju pa onda mire, a sve to zarad rijalitija – otkrila je Ivanova djevojka, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh