Film i TV

DISKVALIFIKACIJA IVANA MARINKOVIĆA zbog koje je ostao bez CIJELOG HONORARA! Scene kakve rijaliti NE PAMTI

Šok

Ivan Marinković aktuelni je učesnik šeste sezone rijalitija “Zadruga”.

Ovih dana oči javnosti su uprte u njega baš zbog toga što boravi u istoj prostoriji sa Miljanom Kulić, sa kojom ima dete, sina, Željka Kulića.Marinković je posebno je osvojio srca javnosti zbog emotivnog susreta sa svojim sinom i tom prilikom svima stavio do znanja da “krv nije voda”, kao i da se protiv roditeljskih instikta ne može.

Pored svakodnevnog sukoba sa Ivanom, Marija Kulić je ponesena ovim scenama uzajamne ljubavi oca i sina, spustila gard i ponudila Ivanu da pređe da živi kod njih u Niš kako bi bio sve vreme uz svog sina, koji do sada nije znao za očinsku figuru.Da Ivan nije bio oduvek ovakav svedoči jedna od mnogobrojnih situacija u rijalitiju “Parovi” gde je dolazilo do fizičkog obračuna sa takmičarima.

Naime, Marinković se sukobio sa Mladenom Vuletićem, tadašnjim učesnikom rijalitija, usled čega je došlo do jezvih scena nasilja i batinanja. Mladen je udarao pesnicama Ivana, a ubrzo mu se priključio i veliki broj takmičarki koje su šutirale Marinkovića, udarale i cepale mu odeću.

Nakon toga produkcija je odlučila da će neko o takmičara biti diskvalifikovan iz rijalitija. Voditeljka Anđela Lakićević pred vrata vile pozvala je Mladena Vuletića, Ivana Marinkovića i Jovanu Novakov Šmizlu.

Postalo je jasno da će neko od ovo troje takmičara, koji su sve vreme spadali među favorite za dobar plasman u finalu, napustiti vilu.

– Jedno od ovo troje napušta vilu, ostaje bez honorara i ne može dalje da se takmiči u ovoj sezoni – predočila je voditeljka.Ivan Marinković se sve vreme smejao.

– Ja ne znam šta ja radim pred ovim vratima! Ne bih želeo nikome da vidim leđa – rekao je Ivan.

Većina takmičara je želela da Ivan Marinković napusti vilu, ali želje im se ipak nisu ispunile. Odlukom Produkcije diskvalifikovan je Mladen Vuletić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh