Film i TV

ISPLIVALA ISTINA O BEBICINOM RADNOM MJESTU! Macanovića su optuživali da LAŽE, a jedna fotografija je rekla SVE!

Nenad Macanović Bebica, zadrugar i bivši dečko rijaliti zvijezde Miljane Kulić, zaista se bavi ugradnjom klima uređaja što je potvrdila i fotografija sa njegovog radnog mjesta.

Miksi, Bebica i Marija

Bebice se na samom ulasku u petu sezonu rijaliti šou programa “Zadruga” pohvalio kako ima firmu i vozni park, ali je i sama Kulićeva u nekoliko navrata otkrila da je veći dio toga što je pričao da posjeduje samo laž. Takođe, protezale su se priče o kupovini i iznajmljivanju autobusa, ali je pomenuto i to da se bavi ugradnjom klima uređaja.

Ovim povodom, portal Pink.rs došao je u posed fotografije na kojoj se nalazi baš Nenad i to na svom radnom mestu.

Bebica – pink.rs

On je na fotografjii u radnom odjelu i sa šlemom na glavi, ali se moglo vidjeti da je ipak istina da se bavi ugradnjom klima uređaja.

I dalje ostaje nejasno da li je Macanović i vlasnik firme ili radi za nekoga drugog, a šta je istina, za sad nam ostaje samo da nagađamo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh