Film i TV

ZBOG LJUBAVI SPREMNA I NA DISKVALIFIKACIJU: Miljana dobila RIVALKU – Obezbjeđenje moralo da SPRIJEČI katastrofalan ISHOD

U totalnom rastrojstvu

Miljana Kulić u totalnom je rastrojstvu od kako je videla da su Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović sve bliži. Miljana je došla da se suoči sa njom, Stanojlovićeva joj je tom prilikom priznala da joj se sviđa Zola, zbog čega je Kulićeva nasrnula na nju, a obezbeđenje je moralo da ih razdvaja.Zorice, ja ću isto da joj se nakačim na kičmu – rekla je Miljana.

– Što si ti ovde? – pitao je Zola.

– Anita, bolje ti je da nemaš posla sa mnom – poručila je Miljana.
Miljana, molim te pusti me ti i svi. Meni je Mića rekao da mi to nije potrebno, nisam ja kriva što sam mu se svidela – govorila je Anita.

– Nisi ti kriva, a da li sam se ja tebi svideo? – pitao je Čolić.

– Da – potvrdila je Anita.

– Vidi k*rve – govorila je Zorica.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh