Film i TV

KAZNA 10.000 EURA: Aleksandra otkrila KO JOJ JE unio informacije iz spoljnog svijeta – Umiješan DEJAN!

Zadrugari su sinoć za vrijeme reklama raspravljali o tome što je Nenad Macanović Bebica unio informacije iz spoljnog svijeta i otkrio ih u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević - screenshot

– Hajde sad da pričamo iskreno, ti si mi Bebice rekao sve ono za Dejana. Da je rekao da se klonim drugih muškaraca… – započela je Aleks.

– Ne, to sam ti rekao ja ovako kad smo sjedili na klupi, nije mi to Dejan rekao – odgovorio je Bebica.

– Pa znači rekao si mi dezinformacije? – upitala je Aleks.

– Ma šta pričaš, kad si se ti vidio i čuo sa Dejanom? Nije se vidio – ubacila se Marija Kulić.

– Onaj dan kad sam dolazio ovdje u Zadrugu, zvao me je – rekao je Nenad, a Miljana mu je sve vrijeme poručivala da je najbolje da ode kući jer se unošenje informacija iz spoljnog svijeta kažnjava sa 10.000 evra.

– Mama reci mu neka ide kući, ostat će ovde za džabe šta je sve pričao, 10 hiljada je kazna. Sad neka ti Dejan da pare za kaznu, pobijedio je, ima – poručila je Miljana, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh