Film i TV

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Bane Čolak i Ivana Krunić preplašeni Izletjeli na ulicu: Ledinama odjekivale vatrogasne i sirene Hitne pomoći

Istrčali da pruže pomoć ljudima koji su se našli u zapaljenoj zgradi!

Bane Čolak i Ivana Krunić - srbija danas

Bivši rijaliti učesnik Bane Čolak i njegova vjerenica Ivana Krunić, prethodne noći su doživjeli veliki stres jer je u njihovom bliskom komšiliku došlo do požara.

Kako saznajemo od izvora sa lica mjesta, u komšiluku ovog para, u novobeogradskom naselju Ledine, noćas je izbio požar u jednoj od stambenih zgrada.

Kako izvor sa lica mjesta navodi, odjednom su se začule sirene i par vatrogasnih vozila i hitna pomoć su proleteli ulicom u ovom naselju. Za kratko vrijeme okupio se veliki broj ljudi, a u pitanju je bio požar koji je izbio u jednoj od zgrada. Vladala je velika konfizija, a građani su zabrinuto gledali da li će u vatrogasci uspjeti da ugase vatrenu stihiju i spriječe ljudske žrtve.

Među komšijama koji su izašli da pruže pomoć našli su se i Bane Čolak i njegova djevojka Ivana Krunić koji žive u susjednoj zgradi koju dijeli svega dvadesetak metara od zgrade u kojoj je stan gorio.

– Istina je, ali i dalje nemam pojma šta se desilo. Požar nije izbio u zgradi u kojoj živimo Ivana i ja, ali smo izašli ispred kako bismo pomogli. Ni ja ni Ivana nismo bili kod kuće od jutros, pa ne znam šta se danas dešavalo, zbog toga ne bih pretjerano ni komentarisao – rekao je Čolak za “Srbiju Danas” kada smo ga pozvali u želji da saznamo više detalja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh