Film i TV

PUCAJU JE KOMPLEKSI: Miljana se OBRUŠILA na zadrugarku – i to zbog Zole?! Želi da joj namjesti KAZNU!

Zadrugari u Beloj kući glasaju za osobu koja treba da bude kažnjena nedeljnim honorarom, a riječ je dobio Peca Lazić.

Miljana Kulić - srbija danas

– Prva osoba koju ću navesti je Cveta. Jede više nego što treba, jako mi je antipatična. Svaki put kada prođem, ona umije da isprovocira. Ja koliko znam, ljudska riječ teži 22 grama, Cvetina jedno 10. Ja nisam vidio da Bilal sjeda tamo, Milicu isto. Anastasiju sam vidio viša puta, nju ću isto navesti. Miljan, Maja, Anastasija i Cveta – rekao je Peca.

– Biću kratka, to će da bude Cveta, neće biti Maja. Anastasija, Ina. Evo mene iskreno bole leđa od sjedenja ovdje. Ja bih voljela da sjednem na garnituru, jer je mnogo lakše sjediti na garnituri. Smetam ovdje dotičnom gospodinu, ali hvala ti – drala se Slađa.

– Ako ja mogu da sjedim sa stolom i da budem u emisiji… – počela je Miljana.

– I da budeš sa Zolom – dobacio je Ivan.

– Tako je. Što se mene tiče, navešću Inu, ne što je imala se**ualne odnose sa Zolom, nego jer je mlada djevojka. Navešću Maju Marinković, takođe, ko visoko leti nisko pada – rekla je Miljana.

– Ti si zvijezda?! U vezi si sa Bebicom, a provodiš vrijeme sa bivšim dečkom – uzvratila je Marinkovićeva.

– Ovo su kompleksi što si ti broj jedan – rekla je Sanja.

– Ako ćemo tako, što se ti juče obučeš isto kao Maja Marinković. Ti bi voljela da si ja – rekla je Maja.

– Ja bih voljela da sam Ana Korać, ako baš hoćeš da znaš – dodala je Grujićeva.

– Cveta najviše doprinosi rijalitiju u odnosu na ove učesnike. Ona je glavna što se tiče tračarenja, gledala sam je na tv-u – zaključila je Miljana, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh