Film i TV

PROGONITELJ RADE MANOJLOVIĆ ŠUTNUO IRMU U STOMAK U PAROVIMA: Mora da TUŽI Darija! Oglasila se i pjevačica poslije njenih riječi

Pjevačica Rada Manojlović danima je na meti fana i nekadašnjeg učesnika rijalitija “Parovi” Darija Šogorovića, koji tvrdi da je sa njom imao intimne odnose za novac.

Rada Manojlović - Screenshot/YouTube

Sada se oglasila i nekadašnja učesnica “Parova” i “Zadruge”, Irma Serjanić, koja je sa njim imala fizički obračun.

– Rada mora da tuži Daria Šogorovića! Biću joj svjedok, ona ima moju ogromnu podršku jer je divna djevojka! Taj psihopata je mene u ‘Parovima’ šutnuo iz sve snage još tada sam vidjela sa kim imam posla – izjavila je Irma.

Podsjećamo, Sejranićeva i Dario su imali žestok fizički obračun tokom učešća u rijalitiju “Parovi”, kada je Šogorović iz sve snage šutnuo Irmu u stomak.

Nakon, riječi podrške koje je Sejranićeva uputila Radi, oglasila se i Manojlovićeva.

– Hvala Irmi. Jasno se vidi da je on ženomrzac. Žalosno je da pokušava da postane poznat ponižavajući druge i govoreći ovako monstruozne laži. Svakako, sigurna sam da on u ovome nije sam i da neko stoji iza njega, sa kojim ciljem su krenuli baš na mene, otkrit će se, ali ni ja nisam tikva bez korijena što bi narod rekao. Ja imam najvažniju stvar u svojim rukama, a to je istina – rekla je Rada, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh