Film i TV

UPOREDIO GA SA SI.OVATELJEM “NJEGOVI TRULI ZUBI…” – Dejan URNISAO Mikija Đuričića, pa pomenuo njegovu ROBIJU

Brutalno!

Miki Đuričić - Screenshot

Protekle noći u Bijelu kuću se na iznenađenje mnogih, uselilo dvoje novih zadrugara koji su podigli veliku kuću na noge – Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

Dejan Dragojević, pobjednik pete sezone ovog rijalitija ispratio je ulazak novih/starih zadrugara, pa je pobjesnio kada je vidio šta je uradio Miki Đuričić.

Pobjednik pete sezone ovog rijalitija i sadašnji dečko aktielne zadrugarke Aleksandre Nikolić, Dejan nije mogao da prećuti nepravdu koju je vidio svojim očima, pa je urnisao pčelara pomenuvši i njegovu robiju zbog nasilja prema ženama.

– Trošio dedovinu na poroke, ali onda kad dođe neko mlad i pokuša da se promijeni i da se izbori, onda ide sabotaža neuspjelih abo.tusa… I dalje tvrdim da njegov ugriz trulih zuba nosi ozbiljne bolesti, sam njegov poljubac je štetan… Unutrašnjost čovjeka se manifestuje na izgled, truo je iznutra, truo je i spolja, truo mu je i obraz, trulo mu je ponašanje prema ženama, truo je cijeli, jer ima kući ženske osobe, a i dalje govori kako bi prebio sve žene i da može opet da robija… – napisao je Dragojević, pa dodao:

– Nije velika razlika između njega i onog si.ovatelja, sindrom različit, ali kajanje u tim postupcima nema.. JEDNOM PRIJESTUPNIK UVIJEK PRIJESTUPNIK… Toliko, odjavljujem se i dokazujem zašto vrijeđam neke ljude! – napisao je Dejan, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh