Film i TV

JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ: Zadrugarka je bila PRIRODNO NAJLJEPŠA, sada IZGLEDA potpuno DRUGAČIJE!

Nedavno je raskinula vezu sa Stefanom Karićem i nakon toga se posvetila sebi.

Jovana Ljubisavljević - Alo.rs

Jovana Ljubisavljević – misica, postala je poznata kada je učestvovala u četvrtoj sezoni “Zadruge”, gdje je javno ostavila dugogodišnjeg dečka i ušla u romansu sa Stefanom Karićem.

Jovana se odmah izdvojila u masi drugih učesnica, prije svega zbog lijepog vaspitanja i kulture koju posjeduje, a potom i zbog prirodne ljepote koja je krasi. Ipak, nemoguće je ne primijetiti koliko se Jovana fizički promijenila, i to samo za dve godine.

Mnogobrojni fanovi Ljubisavljevićeve ističu da misica izgleda nikad bolje, a kako kažu, nakon raskida sa Karićem je procvijetala. Jovana je i dalje prirodna ljepotica, a iako je usne značajno uvećala kod estetskog hirurga, promijenila je i stil odijevanja, koji je sada znatno provokativniji.

Posljednja fotka koju je Jovana objavila na svom Instagramu izazvala je mnoštvo komentara, mahom komplimenata, iako postoje i oni koji smatraju da je bivša zadrugarka, a sada voditeljka, ljepše izgledala bez ikakvih korekcija na svom licu.

“Bože, Joco, koliko si lijepa, koja promjena na bolje… Nikad ljepša nisi bila”, “Sijaš kao Sunce”, “Opa!”, “Blistaš bez Karića”, pisali su ljudi, a bilo je i onih koji su Jovani poručili da im se više sviđa prirodniji izgled.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh